Potrebujete naše storitve?

Žarni spomeniki

Izbrati nagrobnik je za žalujoče svojce pomembno in izredno čustveno opravilo. Kamnoseštvo Petrotek bo uresničilo vaše želje, naši strokovnjaki pa vam bodo svetovali pri izbiri najboljših materialov in oblik, da bo pomnik bližnjemu izdelan po vaših željah.

Prav zaradi tega so nagrobni in žarni spomeniki sami po sebi unikati. Pri načrtovanju vam svetujemo, izdelamo načrt in pomagamo pri odločitvi.

Večina nagrobnikov je izdelana iz granita, v primeru izdelavi iz marmorja pa le tega dodatno površinsko in globinsko zaščitimo.

Nagrobniki se razlikujejo po obliki, barvi, velikosti, debelini in načinu obdelave površin. Kot dodatke na nagrobne spomenike vam po želji montiramo razne lučke, vaze, plakete, križe, kipe in črke.

Prav tako po želji popravljamo, obnavljamo ter dodelamo stare – postoječe nagrobne spomenike.

Kontaktirajte nas

Vprašajte nas ali nam pošljite povpraševanje v spodnjem obrazcu

Pokličite nas

051-748-880

Uporaba osebnih podatkov

Lokacija

Gasilska cesta 21, 
1290 Grosuplje

Kontakt

 031 611 696
 051 748 880

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri