Potrebujete naše storitve?

O PODJETJU

ZGODOVINA

Naši začetki segajo
vse v leto 1981.

Kamnoseško podjetje Petrotek neguje svojo družinsko tradicijo v kamnoseštvu in gradbeništvu ter je s svojim vrhunskim oblikovanjem v veliko zadovoljstvo velikemu številu strank že kar tretjo generacijo. Nastalo je iz družinskega podjetja kamnoseštvo Jovandarić, katerega začetki segajo vse v leto 1981.

V podjetju negujemo tradicijo do modernih, kvalitetnih izdelkov, ki sloni na izkušnjah stare arhitekture. Izdelki so izdelani iz kvalitetnih materialov, dobavljenih iz različnih svetovnih tržišč. Predvsem izstopa oblikovanje s sposobnostjo prilagajanja kamnu kot osnovnem materialu z izredno široko paleto, izdelki pa temeljijo na ročni obdelavi.

Naš izbor izdelkov obsega vse od sarhalne arhitekture do unikatnih nagrobnih izdelkov, izvzeta pa niso niti odlična kiparska dela. Izdelujemo in dobavljamo tudi

  • police za okna,
  • stopnišča,
  • portale,
  • fontane,
  • kamnine
  • in druge dekorativne elemente za stanovanja.

Podjetje se med drugim ukvarja tudi z restavriranjem starih kamnitih elementov, ki so pod varstvom kulturne dediščine. Prizadevamo si, da izdelke oblikujemo kvalitetno, po vaših željah ter v čim krajšem delovnem roku, seveda v ugodnem razmerju med ceno in kvaliteto. Vedno so vam na razpolago tudi naši strokovnjaki, ki vam bodo z veseljem svetovali in vas seznanili s prvinami in lepotami kamna, o katerih pa se prav tako lahko prepričate v naši galeriji slik.

Let izkušenj

Končanih projektov

Zadovoljnih strank

Kontaktirajte nas

Vprašajte nas ali nam pošljite povpraševanje v spodnjem obrazcu

Pokličite nas

051-748-880

Uporaba osebnih podatkov

3 + 1 =

Lokacija

Gasilska cesta 21,
1290 Grosuplje

Kontakt

 031 611 696
 051 748 880

Z nadaljnjo uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov na tem spletnem mestu. Več informaciji

Nastavitve na tem spletnem mestu so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočimo najboljšo možno izkušnjo pri brskanju. V kolikor boste spletno mesto uporabljali brez spremembe nastavitev piškotkov, ali pa boste kliknili na gumb Sprejmi, se strinjate z uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Zapri